Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det längtansfulla barnet och den distanserade modern.


Barnet och modern

En knubbig hand
Ett barns längtan
att nå ända fram
Bryta genom
ända in
Bjuda modern
sin doft och smak
Bli sedd
och komma nära
Nå ända in
Förbi alla hinder
och distans
Att komma
modern nära
så nära som
det någonsin går
att komma intill
Och få del av allt det
som ett längtande barn
ständigt söker och vill




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-24 13:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Först kommer mamma sen kommer mamma sen kommer ingenting sen kommer pappa för det lilla barnet
2021-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Ett barn som inte får moderskärlek kan få men för livet!
2021-03-24

    Lena Staaf VIP
Om barnet inte får vad det behöver så uppstår sår i själen.
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP