Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kaminen bor ett moln

 

jag drömde om framtiden i natt. framtiden var en man med plommonstop med en massa små halvt islagna spikar. kostym hade han också. och ett hoprullat paraply hängandes runt armen. jag såg honom bakifrån ståendes blickstilla. tittandes in i en spegel där den bespeglade också syntes exakt likadant bakifrån. exakt samma figur. bara det att mannen på andra sidan spegeln gör några jämna och små huvudrörelser. som om han pratar. men jag hör ingenting.




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-26 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet