Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytt är bytt!

Par hemma med nytt barn hon sa:
- Du mörk! Jag mörk! Vårt barn ljust va´...
Han sa: - Son gjort på sig...
Då sa personal till mig...
- GÅ OCH BYT! OCH DET GJORDE JU JA´...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-24 16:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En vet int på vilken fot att stå, även en läsare kan ju ha ett sjå, läsa och söka roas sig låta, tänk om livet är en stor gåta, snart vet en ej vart att gå.
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt