Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadeskjutna tankar .. (läs inte om du är känslig)


 



Mången har blivit gammal och grå

men tycker de exporterar ålderserfarenhet på hög nivå

Många av dem ger sin röst till Sverige Demokraterna

men skaffar en flicka från fattig-länderna

 



De gillar inte svensk ålderserfarenhet

för det tillfredsställer inte deras kåthet

Oj, sa jag hårda ord nu

det var inte min mening att klanka på dig och din fru

 



Det var bara ditt tankesätt jag ville åt

jag hade inget utländskt uppsåt

Kunde också klagat på en kvinna

som påstår att alla svenska män vill ha en slavinna

 



Samtidigt som hon älskar att försvara flykting-barn

barn som behöver en naken-kram

Är mina rader nu ej sanningsenliga och värda att raderas

då är allt frid och fröjd då behöver inte kronan devalveras




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-24 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP