Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man förbättra människans DNA?

Gör ditt bästa bästa

för din nästa

Gör någon glad

försök vända på ett dåligt blad

 

Du klarar mer än du tror

om du använder amour

För att glädja någon

eller försöka dämpa någons aggression

 

Då blir morgondagen garanterat en finare dag

om vi gör detta till vår lag

Om en människa till, en dag till, mår bra

så förbättrar vi människans DNA

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-24 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP