Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av henne som visade mig vägen fick jag sagan om odjuret

Utan att förminska mig själv i dina ögon, sänker jag garden
Låter passionen ta en annan väg till ditt hjärtas kamrar
Inte längre som svart örn jagande dig, gyllene sork
I djurgestalt är jag odjuret som sörjer det sköna




Fri vers av Horace
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-25 14:56



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du gestaltar, fin läsning!
2021-03-30

  Den filosofiske poeten VIP
Tummen upp, Wilhelm Ekelund :-)
2021-03-30

  Minkki VIP
modigt att sänka garden så, skriver under på Nanna Xs ord nedan
2021-03-27

  Nanna X
Fin dikt, enkel och storslagen - som sagan.
2021-03-25

  Miss Deliria


När det sista kronbladet från rosen faller upphävs den mörka förtrollningen,

och sagan får ett lyckligt slut.
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace