Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 42

Ökar vi två i styrka och godhet än mer?
Som himlen vid tar vi jorden till brud
Som blixten vig låter vi vinden rida
Den kvinnan älskar förbliver from




Fri vers av Horace
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-26 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace