Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Mörkret

en dröm i en dröm var en dröm

Ljuset

en dröm i en dröm var en dröm

Lycklig 

den vars boning blossade

i en dröm av en dröm i en dröm

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-24 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP