Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talgoxen


ti-fu titi-fu
länge har talgoxen
suttit i furan

kanske lyssnar hon
fu titi-fu titi-fu
på talgoxehannen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-24 22:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som barn hörde hon det som 'tall-joxen', och det vet en ju hur barn är, det rättar till sig sedan ibland, tyvärr...
2021-03-26

  Den filosofiske poeten VIP
Den tjurskalliga hannen busvisslar på någon annan :-)
2021-03-25

  Niliboy
Säkert. Fina fåglar! Fin dikt!
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP