Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorti

Å jag undrar vad det är det här

när du säger att jag är så pk kontrollerad och korrekt medans en ann

säger att jag är som en härlig virvelvind på lustgas när jag bara är här i nu

Å vi sitter å gör allt i harmonier fokuserat och

det övriga andra hamnar på platser där

jag missat papperskorgen och den är ändå tvär full med dropbox och 

containrar fulla av människors öden och liv från världens alla hörnsom jag skall 

komprimera som en maskin för världens bombastiska skull

klockan tickar och allt är tid där de ser på sin Hublot Big bang med min hjälp

...som att det var världen när jag har min lilla 

där du är i en rosa bubbla och jag älskar älskar romantik

Å Sedan skall jag in i båset för en melodisk country tur och 

under tiden tar historierna om livet aldrig slut 

medans vi byter spår på smoothie bordet till hårdare takter i neonens ljus i en

pulserande storstad där jag dricker min sprit

rent hälld  i mina osynlighets tydliga sår för

snabbare läkning på din segelbåt där vi fyller livet med  att skriva

om om tid om hopp medans du är på imorgon där jag är i nu

som är det vi hoppar över medans allt det andra just nu pågår

i någon form av melankoli för var och en har redan gjort sin sorti

och jag orkar inte med meningar med punkter

och just därför kan jag göra och skriva precis som jag vill just här. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-25 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP