Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

familjevisan

Mor som gav mej visdom
Bror som gav mej fleezeflow
Jorden behöver vår allsång
Är less på skallgång

Far lärde mej slå tillbax
Ta inte skit från någon alls
Vintertid, vi åkte på Valls
Berget som frågade, vågar man?

Styvfar sa, så här fungerar världen
CEMJO sa, ha pennan som ditt svärd man!
Syrran föddes, älskar hon mest i världen
Till yngsta syrran sa jag, vi delar hjärta hela vägen

Lillebror två, oskylldig till ondska
Smart som få, studsar och trixar med bollar
Vi två storebröder ger livserfarenhet
Vi kom fram till att inte ta mer än vad du ger











Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-25 09:26



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Gillar särskilt - om jag får klippa lite:

"livserfarenhet: att inte ta mer än vad du ger"

Visan om familj och gemenskap och lärdomar.
Finns nån musikvideo?

2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl