Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självutlämnande om fest och sex

En fest i en lägenhet vid sjön
Vårvinter i
tiden med hembränt och CD-skivor
Ung kvinna tyckte jag var en prins
som blev en groda när hon kysste mig
kysste inte låg, jag lovar
Vissa har grodor som husdjur
Grodor är beskedliga, de har inte skelett för tyngden av ett kärleksäventyr
även om man själv vill vara ett husdjur
en parakit i en bur kan sex skada
vad den vetskapen nu gör med oss
Ja denna historia slutar nu med att jag som ofin man frågar
"Hade det varit illa om vi legat?"




Fri vers av A. Ostsee
Läst 161 gånger
Publicerad 2021-03-25 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee