Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Under tusende strålande stjärnor

Under tusende strålande stjärnor
skola vi älska i natten du och jag.
Vi smeka och kyssa varandra så stilla,
så fulla av välbehag.
Vi vet ej vad som skall hända
om morgondan´veta vi alls intet om.
Det enda vi vet är att vår kärlek är
av den starka eviga sorten som
aldrig kan dö eller falna
utan för evigt skall bli
vår klara nova, ledstjärnan
som för oss till harmoni;
till vår gud och till himmelens salighet,
till liv och till död
och till evighet.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-25 11:01



Bookmark and Share


  ULJO
Denna underbara kärlek
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg