Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Half & halvt


It's not so fun
men man gör vad man kan

Neither is it cool,
sitta i köket på en stol

I've been everywhere
Jag vill inte vara här

I could be either way,
vara kille eller tjej

Thoughts roaming east, then flying off west,
men alla är som alla är mest

So they say, to each his very own,
men jag sitter kvar på stolen som ett fån

All I lack is in fact the rest,
borde nog bära en MC-väst

I'm playing Dylan on the record player,
liksom Dylan föredrar jag fylliga tjejer

The rest is really all there is,
förbannade jävla skit och piss!

You have no idea what's in store for you,
och inte hjälper det dig att stå där och glo

This day is surely coming to an end,
då hjälper det dig föga att du är känd

It's well known, you're reading good literature,
men som alkis är det första du behöver en kur

Tell me, are you Swedish or English or Greek,
eller Vilks rondellhund på jakt efter en tik?

You're well aware that you must die,
men just nu står valet mellan fisk och en paj

You feel it, revolution is in the air,
men du vet inte ens vem det är som du är

You do try your best just making a buck,
om du så måste ingå i busarnas pack

You need some sex and some rock n' roll,
könsorganet gjort av specialhärdat stål

Your soul is going, going, gone,
du sålde dig billigt, du var en sån

It's really useless to sit here and mill,
du vet inte alls vad det är som du vill

You ought, by now, to be in for the kill,
ändå sitter du i köket, dumögd och still

Your fingers, they are all tied in a knot,
snart slår de dig, alla de du har slått

Humanity, we know now, is auto-immune,
inför döden är vi alla lätta som fjun

We cough, yes Lord, and do we sneeze!
Pandemin lägger levande livet på is

Ok, I can't read Ammons with a scattered head;
Årsskiftestejpen 1965 i min drömskeppsbädd




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-25 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP