Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMÅ

Genom att få

andra att känna sig små

härskar hon loss

kröner sig själv till boss

Casting her spell

just like old Jezebel

Agendan där

döljer en svår misär

 

LARZ GUSTAFSSON 25/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-03-25 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP