Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoegas

På väg mot döden
vimlar det av snödroppar
smeker vårvinden

barnbarnsälskas jag
avnjuts gränslös godhet som
morgonkaffesmak

finns gudsfrågorna
och allt annat ofattbart.
På väg men ej där.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP