Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten igen

liten igen
sträcker ut min hand
hjälplös

liten igen
det underbara försvann
världen är stor och läskig

liten igen
när växer jag mig större
och blir stor igen?

liten igen
känner hur jag krymper
lyft upp mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-25 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Någonting som jag tror många kan känna igen sig i i dag, så konstig, hemsk och annorlunda som vår värld ser ut nu
2021-03-26

  Horace
Så befriande uppriktigt
Så underbart modigt
Så tvekande hopp

Fullt av skön tillit
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva