Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Havets lugn

 

Känn det blåser varma vindar

där som havet möter strand

och jag vandrar nu helt ensam

på strandens ljumma vita sand

 

nu jag känner havets salta

mot mina nakna ben

och i vattnet speglas månen

ja för timman den är sen

 

det är en sommarnatt så ljuvlig

till trots att livet gått i moll

men med tiden läker såren

och havets lugn har spelat roll

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-25 13:39



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint! Havet är något speciellt.
2021-03-29

  Respons VIP
Fin!
2021-03-26

    Anna Ahlborg
Underbar dikt och fint uppläst! Måste ha som bokmärke.
2021-03-25

  Feliaxel VIP
Så vackert
2021-03-25

  ULJO
Havet så härligt att få läsa om.
2021-03-25

  Sparvögat VIP
Så vackra ord i skrift och tal...
Nästan så man känner havets ljumma vindar smeka själen.
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP