Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de och vi, blir ett vi!

I livets sfär
vi alla är
åt olika håll
så det bär...

Vi gör allt vad vi kan ändå
både kvinna som man...

Då skriker nå´n sittande till
det där är inte nog minsann...
Här behövs ju göras mer...

Och helt rätt... Om så sker...

Säger jag, och fler då som ställer upp
ifrån er stillasittande grupp
ni som ständigt har ögon på hjälpande folk
under er lupp...

Ställ upp, kom med, gör en glädjekupp
och fyll på med folk ifrån er trupp...

Så kan vi vila ut en stund på bänken
och hjälper er utan lupp och varnar
er för svåra lägen om det kommer
nå´t gupp på vägen...


















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-25 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt