Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magtraktens sinnliga nystan

Som i extas förs

mina fingrar genom

björkens hängen


Likt en smekning

i magtraktens

sinnliga nystan


Från björkdungens

svängande rökelsekärl

svävar dåsiga dofter


Rusiga är mina lungor


















Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-25 15:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, i magtrakten känn det mesta först.
Sinnrik titel och inkännande text.
Jättefin.
2021-03-25

  Nanna X
Härliga vårkänslor som smittar!
2021-03-25

  Susen VIP
Ett guldkorn att läsa
2021-03-25

  Kajan VIP
En närmast eterisk upplevelse fint skildrad här.
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP