Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLANDRAS

Nu står de där med piskor

Vi ska klandras

Vi är trötta

De skriker ganska hotfullt nu

istället för att stötta

"Man måste respektera

restriktionerna, förbuden!"

Och vi som inte orkar mer

ska alltså få på huden

De flesta är lojala

så de hyllar diktaturen

Vi andra blir väl bötfällda

och kastade i buren

De tycker att jag hädar

när jag säger: "Sluta tjata!"

I level headed Sweden

får man ej bli desperata

Nu tar man ingen hänsyn till

en högkänslig som bråkar

Nu kommer alla helgonen

från pelarna som vråkar

De sätter klorna i dem som är

oppositionella

Här vill man inte fria

Nej, här vill man bara fälla

 

LARZ GUSTAFSSON 25/3 2021

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-03-25 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP