Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utombords

Det är så skönt
att sitta här i mörkret
och dricka kallt vatten med citron
tillsammans med dig

Det är så underligt
att sitta här i mörkret
och dricka kallt vatten med citron
utan dig

Det är utanför
att sitta här i mörkret
och dricka kallt vatten utan citron
utan dig

Det är så ute
att vara i mörkret
utan vatten utan citron
utan dig

Ute under mörkret
blir jag utfryst
utan dig

Det går utför
utan dig

Utan dig

Utan mig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-25 19:59



Bookmark and Share


    guloblå
Sorgset vacker.
2021-03-26

    Lena Staaf VIP
Åh, så vackert och så sorgligt.
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP