Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alla väder


Intaget


Idag har vi vandrat
i alla väder
i ömsom för varma
som kyliga kläder

I början var sol
sen blev det vind
jag strök lite solkräm
uppå min kind

Kepsen av och mössan på
när vi mot höjderna började gå

En kaffe på Intaget
intogs med dopp
vi språka' om livet
som kändes på topp

I skog och på landsväg
vår vandring bar hän
vi rasta' i mossan
omgivna av trän

Så småningom
började fötterna ömma
och vi börja' efter
hemfärden drömma

Vi skogen vill hylla
som gav oss en skatt;

Intaget
blev för oss platsen för skratt




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-03-25 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP