Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats vibrato

blåaste  blått

spelas sju toner

över mina revben


som ett explosivt

stjärnfall av

gitarrsträngaspel


och hjärtats vibrato

vibrerar vilse

i universums öken


må marken målas

märkligt vit av månsken




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-25 22:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"De två sista stroferna är stora bilder.
"I universums öken" och "marken målas märkligt vit av månsken" bryter av i en egenartad modernistisk riktning. Så fint."
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP