Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet finns där


Öppna ditt hjärta.



När man får ett öppnat hjärta, kan smärtan ramla ut

När man får ett öppnat hjärta kan allt det fula få ett slut

När man öppnat hjärtat lite grand, längtar hjärtat vidöppet.

Hjärtat kan öppnas och stängas på känslor

Hjärtat- ja jag vet hur ett hjärta fungerar, men se det diktmässigt...

Hur som helst.... Mitt hjärta fick en ordentlig smäll, och flera gånger gick det itu, jag tror att det är nästan lagat nu.

Du människa, öppna ditt hjärta, var inte rädd, låt Gud titta in och använda dig, då får du frid i ditt hjärta.

- Ja, jag behöver Gud, varje stund finns han i mitt hjärta.


Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-03-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet