Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 44

Vinden blåser upp och bemöter
Dig som är himmel och frid utan vandel
Vill bära och bjuda till höjder så att du åter ler
Vet vinden luras, kittlar och lär, nu slutligen bugar




Fri vers av Horace
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-28 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace