Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

Jag åker tåg
Jag målar gitarren
Med svart
Den var helt vit
88 ögon o text
Jag spelar inte gitarr
Men jag sprayar
stora röda elefanter
Helt vita och ger bort
Gitarren ska stråla
Täckas med kärlek




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-03-26 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams