Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det ingen knapp?


Det man ändå aldrig kommer hinna med...


Vänder inte kappan
efter vinden

Lägger heller
ingen tyngd på bördan

Får man bara lov att
bara vara kanske?

Eller krävs det mera

Politik och engagemang

Man gör så gott man kan

Även när tiden hinner ikapp
och man undrar vad det var
man skulle göra

Och vad det var man slapp

Som sagt och frågat:
-"Finns där ingen knapp
att deleta åren?"

Kanske börja om i spåren
av det man ändå aldrig kommer
hinna med




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-26 08:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att springa i kapp med sig själv bådar inget gott, deleten kommer förr eller senare med eller utan knapp.
Bäst att ta livet med ro
2021-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Bra att du inte är en kappvändare/opportunist/vindflöjel!

Jag avråder från partipolitiskt engagemang och från att rösta.


2021-03-26

    Lena Staaf VIP
Att ständigt undra varför man inte hinner och vad det nu är man måste hinna? Det är inget fel att ifrågasätta sig själv och det man gör eller inte gör men om det leder till en ständig frustration blir det fel. Man gör ju så gott man kan och får vara nöjd med det.
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP