Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man kan ge de icke älskades värdighet bland människorna? Pilgrimer genom världen mellan nej och ja,


NÅGRA OCH ANDRA: - Själens poesi.

 

 Facebook

Vissa vill ha kärlek, andra vill ha makt,

Några bara en axel för komfort,

Något stort hus och ny bil,

Andra bara en skugga där det inte regnar,

Några att höra, andra att tala,

Några ögonblick för att titta på himlen,

Några en stor och rik egendom,

Vissa vill ha en mamma, andra vill ha en far,

Några dyra kläder och fler skor,

Andra fötter att gå och skulle gå barfota,

Vissa vill ha ett berg, andra vill ha ett hav,

Vissa har bara vad som krävs,

Vissa vill ha rikedom, berömmelse, rikedom,

Andra hälsar för sina barn,

Vissa vill ha sin egen soluppgång,

Andra glömmer bara vad de älskade ...

Pilgrimer genom världen mellan NEJ och JA,

Varje själ har sitt sår!

Inte alla som skrattar är glada,

Hur slutar inte den som gråter!

Slåss för dig själv, lindra din plåga,

Och om du inte kan acceptera ditt öde,

Var med goda tankar och tro alltid:

När ingen kommer kommer Gud!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-03-26 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP