Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor av rabatten

Åren har gått

vi har varit vi

det har blivit du och jag

fast inte tillsammans

vi är avgränsade

två rötter som väljer olika vägar


Vi blommar tillsammans

men bara en liten stund

vi vissnar mest 

tyngs av lera och grus

saknar gödsel

på varsin sida av rabatten 

 




Fri vers av Undine
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-26 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine