Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel



Den vibrerande tråden
från ett klassiskt fäste
drar mig mot botten
av livets mörker
där både död och
befruktelse
samsas
med samma självklarhet
som en midnattsblå entre




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-26 12:18



Bookmark and Share


  Miss Deliria
En tidlös entré genom födelsens port. Livet gör ont innan man kommit ut på den andra sidan.
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP