Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets törst

Jag har ett hopp, som sällan ger,
Mitt hjärta kraft att känna allt den ser.
Jag har en törst i mig likt ingen.

Jag har en stark men mager kropp,
mitt liv är alltför vanligt,
alltför torrt,
för i mig finns det törst likt ingen.
Jag har ett sinnes till för ingen.

Jag har en glad åsidosatt,
ett litet hål som kvävs med tratt,
det är min barndom som jag minnes.

För jag är stark, stark i sinnes.
Och jag har svaghet, svag i rösten
Men kraft är jag, i mig
Likt ingen.
Det liv,
mitt liv ej släcker törsten.
Jag har en törst i mig likt ingen.




Fri vers av max andreewitch
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-26 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch