Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte prata

Det finns de som inte vill
Inte vill prata om det som varit
Det som varit lämnas till tystnaden att jongleras med
Att jonglera med det outsagda är svårt
Svårt för själen nå frid
Frid att leva.




Fri vers av Mika I
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-26 14:52



Bookmark and Share


  Helena Leijd
så viktigt tänkt! i en dikt!
2022-08-17

  bluesatin
Klokt skrivet.
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I