Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen blev enorm

Hur kan det vara möjligt
att jag har fått
en till att tycka om...

BARA SÅ DÄR HUX FLUX...

Ett barn skrev till mig,
hon har ingen mormor
men om jag vill, så väljer
hon mig till sin...

Jag svarade så klart, ja...

Jag hade tre barnbarn innan...
Nu har jag fyra, ja den vackraste
bästa FYRKLÖVER man kan tänka sig...

Bara för att ett barn ville skänka sig till mig...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 15:35



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbart är det!
2021-03-27

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt