Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Tacksam att jag råkade Dig!
Från början kände jag en känsla
av samhörighet.
Föräldraansvar
Självständighet
Kreativitet

Jag kände och hjärtat grät
Det tog ovanligt lång tid...
denna transformation att
se!
Du var inte den som jag
skulle kunna ha ngn tillit till!
Du visade mig att du kunde ljuga
mig rakt i ögonen, ogenerös och
nonchalant!

Idag är jag tacksam att verkligen
både känna och se vad jag inte behöver.

Glad att inte få dela min inre och yttre
rikedom med dig!

Plötsligt öppnades en ny dörr och en
annan väg, där jag känner öppenhet
och tillförsikt!

Smärtsam karma men nödvändig frigörelse!







Övriga genrer av WyS VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 16:31



Bookmark and Share


  Koloristen
Ljuset belyser - allt.
2021-03-27

  Kungskobran VIP
Man lär sig av misstagen
2021-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en fantastisk inre resa, från det instängda negativa till det fria positiva!
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP