Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för liten fred och kulturell tystnad är förstörelsen av den nuvarande generation på Tera totala.


Oförlåtlig.

En kultur där aggressionen mot minderåriga och kvinnor blir förlöjligad sprider sig i samhället, i offrens hus, medicinska kontor, upp till det eftergivna huvudkontoret för åklagarmyndigheterna och i rättssalen. presentera de fall där även de närmaste personerna till barnen, föräldrarna eller läkarna som behandlade dem, var de första att förråda sitt förtroende och lämna dem ensamma framför angriparna i flera år.

Hur ser mekanismerna ut med vilka socialt tryck och ansvarsfulla yrken, i stället för att avslöja sanningen, bevarar lögner och missbruk? :

 En 9-årig flicka som utsattes för sexuella övergrepp hade mardrömmar, och psykiatern gav henne Rivotril och aggressionen fortsatte i ytterligare två år!




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2021-03-26 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP