Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovat att bevara

 

Står vid din sida

ingen väg får mig att vika

du kan riva

du kan slita

men jag kommer aldrig att svika

den kärlek vi lovat att bevara.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-26 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP