Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken vände

 

Om jag minns dig rätt

får jag komma tillbaka då

finns det något annat sätt

som vi kan älska varandra på.

 

Vi stötte på grund

ingen lösning vi såg

ur en blixtens sekund

reste vreden sin våg.

 

Vi hade dansat var natt

och älskat tiden till dess ände

vi var de två som besatt

en vilja att se om vi kunde

känna när kärleken vände.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP