Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjungande skymning

Vinterhavets dova klang
har tonat ut.
Sommarhavets lyriska ljus
vattrar sig som siden
viskar varma ord
glömda
efterlängtade.

Skymningen blir längre
omsorgsfullare
kärleksfullare
som en vaggvisa.
Solnedgången sjunger samma
sång som havet
och mörka tärnsiluetter
glider som en fri överstämma
över solglödens hettande bordun.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-26 19:31



Bookmark and Share


  Märta Kajsa Nyholm
Underbar dikt!
2021-04-04

  Burn

Bilderna du målar fram fastnade verkligen i mig; beskrivningarna kom så nära, kändes så nära mig, och det tycker jag om när det sker med något jag läser. Det kändes lika musikaliskt som visuellt, med en värme i känslan som jag tyckte mycket om.

2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP