Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horoskop

- Tror du på horoskop?

- Tror och tror.

Ibland faller universums lagar på rätt plats, med galen förunderlighet

och då tror jag att jag tror. Vem vet? 

"Rule of law" tror jag definitivt  på i form av energi osv

men i slutändan är det nog valet vi tar som blir

och utgör utgången av det som för andra är horoskop. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-27 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP