Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motor liksom libido

 

När lidelsens motor
i raset verkar förlist
bittert stoppat rotor
samspel icke precist

i förbrukat tändstift
kedjereaktion slutar
vägvalet tas ur drift
åt alla håll det lutar

sotsvart uti elektrod
förgasat allt bränsle
därför ond död bråd
över luft satt grensle

dock mekas i kärnan
gnista ut åter tänder
i maskin likt hjärnan
dominoeffekt vänder

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-13 08:41



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
med växelspaken i handen :-)
2021-04-13

  Öknens Ros VIP
Manslitteraturen mäter livet och kärleken i libido och mansrocken använder uppenbarligen samma linjal.
2021-04-13

    Lena Staaf VIP
Rolig liknelse om när kärlekens glöd slocknar men väcks igen av mödosam restaurering.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP