Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets glänta

Det finns någon
som väntar
på vägen
till livets glänta

Någon du möter
som finns vid vägen
Som hittat dit
du längtar

Som bara väntar
på dig i gläntan

Du hittar dit
För det är gläntan
med din längtan




Fri vers av Dito VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-27 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP