Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eden: om att svära framgång tillsammans!


Vad skulle (Zip)Satan vara utan Slatan.

 

 Vinnaren följer inte protokollet, en vinnare vet bara en sak som en soldat att han måste nå toppen för att fånga oändlighetens kapillärkrona, för med en lagerkrans bunden runt halsen går han inte för långt med framgång därför att grannernas getter kommer att äta det.

för att inte tala om vinnarens lycka, för att inte tala om för att han är så trött att han inte ens kan tro det, han kan inte uppnå  edens framgång  på egen hand, så han behöver supportrar för att applådera hans framgång, framgången sprider över till den lokala samhälle... 




Bunden vers (Annat versmått) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-03-27 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP