Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitsord till vits ord!

Om göteborgare har gott vits-ord
när hen då ger sig ut i syd som i nord
landar hen ju lätt
på ett så läckert sätt
med sin gööör bra ordsväng
kul de får ombord!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2021-03-27 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt