Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med el åldern...

Det blir bara knepigt värre
med synen där, för dam som herre
sol bäst upp lysa
skuggor el tycks hysa
man önskar ej fler utan färre...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2021-03-27 10:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mig här tänkt så det knak'ade, som under tid tanke vak'nade, nyss var det som rena natten, gick på toa o stänkte rent vatten, läste på nytt o som sak'nade...
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt