Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cawthornes gåta

Friställd av blånad från fjärd och sol
beblandas jag också med doften av hetta

De lediga stunder på natten
då jag inte alls hålls varm
kantas av dikter
från ostämda spöken
via taknocken

Minnen från vinterstormarna
syns ännu på min hud
Ännu berör skogen mig
då jag lyssnar på
röster från strandvaskare
som samlar själar åt månen




Fri vers av L B Andersson VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2021-03-27 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP