Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovillkorlig kärlek


Jag var inte beredd
visste inte vad som väntade
Du kom
och med dig en ovillkorlig kärlek
jag överrumplades
kände inte till den sortens kärlek
Jag kraschlandade i sårbarheten




Fri vers av CicciWJ
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-27 12:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahaha.....ett varmt skratt.
2021-10-27

  Kajan VIP
Dikten får mig att tänka på att det ovana kan rubba vår balans, som en förflyttning av de inre kontinentalsocklarna.
2021-03-27
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ