Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak i sänder

Jag plockar upp en sten
som en liten pojke
och släpper den igen
som en gammal man
det är samma sten
det är samma jag

Att göra en sak i sänder
födas andas leva och dö
att göra det ordentligt
på rätt sätt
för en gångs skull

Jag söker ett annat sätt
att mäta tiden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-27 14:31



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Intressant text. Gillar filosofin i "att göra det ordentligt/på rätt sätt" men överraskas av slutraderna. Överraskas därför att jag själv precis just tränar mig i att göra en sak i taget på "rätt sätt" det vill säga vara riktigt närvarande medan jag gör det, men utan att "mäta tiden".
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP