Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måtte min Harry Boy gå in!


Det är lördag!

Ville Moberg har skrivit 

en pjäs som heter lördagskvällen!

en rolig sak....

Jag skall skriva om min lördag:

Väntar på travet å V75,

har spelat för 50kr Harry Boy,

brukar vinna några kronor

men inte ofta, ska också

skriva en liten dikt

om mina förehavanden,

så nu är det gjort, å det

var som förgjort!

Vilket svammel!

 

jag vann 240kr, hurra!

 




Prosa av Niliboy
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-27 15:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2021-03-30

  Sparvögat VIP
Roligt att höra om dina förehavanden en Lördag:)
Hoppas du har turen på din sida...
2021-03-27

    Lena Staaf VIP
Alltid roligt att läsa ditt trivsamma "svammel". Hoppas Harry Boy gick in!
2021-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy