Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaccinationstankar i limerickformat

 

Om vaccinet ifrån Astra Z
vad det hjälper mot, det får vi se ...
Covid-19 alt. scenskräck
eller utslitna bildäck?
Får jag själv välja fritt - gonorré!

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-27 15:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tre ord, är det möjligt? Sy fil is. Dä ä kul att rimma, i såväl sen som tidig timma...
2021-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP